Θα ηθελα να ξεκινησω τη δικτυακη "παρουσιαση" μου με μια παραδοχη. Προσωπικα ΔΕΝ εχω VFR VTEC, καρντια μου. Το βλεπω,το λιγουρευομαι,με εχουν παει βολτες αγαπημενοι φιλοι που το οδηγουν,αλλα ειμαι παντα μια απλη συνεπιβατις.
Βρηκα το λινκ για το φορουμ σας,σε μια προσφατη αναζητηση μου για τα Γερανεια ορη. Τρελλαινομαι για "ψαγμενες " διαδρομες,με οποιο μεταφορικο μεσο κι αν γινονται αυτες! Διαβαζοντας σιγα σιγα για ολες σας τις διαδρομες, κολλησα, ε, και "ζηλεψα".
Σκεφτηκα λοιπον οτι, οπως ενα κομμα, εχει μελη αλλα εχει και φιλους

Εχω περασει χρονια σαν συνεπιβατις σε μηχανες φιλων και αγαπημενων, περισσοτερο σε enduro (οχι και οτι πιο βολικο για διαδρομες μεγαλες αλλα τελος παντων) και ειμαι φανατικη της HΟNDA γενικοτερα.
Ξεκινησα με την καλυτερη μου φιλη που ειχε παντα HONDA, αρχικα,παλιααα,πολυ παλιααα,για να θυμουνται οι παλαιοτεροι, το XL500 ,το παλιο, οχι αυτο με το PRO-LINΚ (Τα ασχημα οικονομικα της την εχουν ριξει τωρα σε μια μικροτερη kawasaki anhelo, θα την κοψω απο φιλη!!!)
Απο τοτε περασαν δεκαετιες,οι μηχανες αλλαξαν,βελτιωθηκαν, "μεγαλωσαν",(κι εγω μαζι τους

Λοιπον,ελπιζω να μην φλυαρησα πολυ και να με δεχτειτε στη δικτυακη παρεα σας, εμενα την "πεζη"

Ευχομαι παντα υπεροχες και συναρπαστικες διαδρομες!