Ο φυσικός έγραψε:Άκαρπη αυτή η συζήτηση...

Ο φυσικός έγραψε:Άκαρπη αυτή η συζήτηση...
Ο φυσικός έγραψε:Σου πάτησα την κλείδα; Συγνώμη....![]()
![]()
![]()
![]()
dirty έγραψε:Ειναι ο Κουλουρης που βρισκετε στην εισοδο της ΠεραιαςPetrosVFR έγραψε:Κάποιος είχε γράψει ότι έχει στην Θεσσαλονίκη σε μια αντιπροσωπεία της HONDA το 1200 για tast ride, αλλά δεν μπορώ να βρω το πόστ. Μήπως θυμάται ή ξέρει κανείς να μου πει;
SCORPIOS έγραψε:Βρέθηκε κάτοχος vfr 1200 χρώματος ασημί στην Ρόδο ο οποίος το έχει 2 μήνες!!!!
Κανόνίζετε βόλτα για ανταλλαγή απόψεων![]()
Επίσης έχουμε βρει τον κάτοχο ενός ασημί vtc.
Αναζητούνται άλλο ένα ασημί και ένα lava red που έχω σταμπάρει.
Έχουμε κάνει ενα μικρό παράρτημα εδώ κάτω
S.W. έγραψε:SCORPIOS έγραψε:Βρέθηκε κάτοχος vfr 1200 χρώματος ασημί στην Ρόδο ο οποίος το έχει 2 μήνες!!!!
Κανόνίζετε βόλτα για ανταλλαγή απόψεων![]()
Επίσης έχουμε βρει τον κάτοχο ενός ασημί vtc.
Αναζητούνται άλλο ένα ασημί και ένα lava red που έχω σταμπάρει.
Έχουμε κάνει ενα μικρό παράρτημα εδώ κάτω
Το Lava red υπαρχει stadar το ειχα δει κεγω στα μεσα του περσινου Σεπτεμβρη εξω απο την παλια πολη κοκκινη πυλη!Μολις ειχα παρει και το δικο μου!
Ειχα ερθει στην φοβερη Ροδο και απο τοτε ονειρευομαι την επομενη φορα που θα ερθω!
stef64 έγραψε:Πρωτη εντυπωση εξαιρετικο ειναι αρκετα κοντα στο 800 vtec (θεση οδηγησης-στησιμο κλπ) αλλα
πολυ εξελιγμενο εκει που πονουσε
μεχρι ενα μηνα πριν ειμασταν 33 μηχανακια στο ελλανταstef64 έγραψε:Πρωτη εντυπωση εξαιρετικο ειναι αρκετα κοντα στο 800 vtec (θεση οδηγησης-στησιμο κλπ) αλλα
vagkalf έγραψε:μεχρι ενα μηνα πριν ειμασταν 33 μηχανακια στο ελλανταstef64 έγραψε:Πρωτη εντυπωση εξαιρετικο ειναι αρκετα κοντα στο 800 vtec (θεση οδηγησης-στησιμο κλπ) αλλα
πολυ εξελιγμενο εκει που πονουσε![]()
![]()
DoctorAbo έγραψε:stef64 έγραψε:Πρωτη εντυπωση εξαιρετικο ειναι αρκετα κοντα στο 800 vtec (θεση οδηγησης-στησιμο κλπ) αλλα
Stef καλορίζικο. Είναι πανέμορφο. Πολύ με αρέσει λέω...
stef64 έγραψε:DoctorAbo έγραψε:stef64 έγραψε:Πρωτη εντυπωση εξαιρετικο ειναι αρκετα κοντα στο 800 vtec (θεση οδηγησης-στησιμο κλπ) αλλα
Σε ευχαριστω πολυ
Vvag έγραψε:stef64 έγραψε:DoctorAbo έγραψε:
Σε ευχαριστω πολυ
Ναι αλλά bagster;... μα γιατί;!![]()
http://img248.imageshack.us/img248/8012/dscn00991.jpgstef64 έγραψε:Vvag έγραψε:stef64 έγραψε:
Σε ευχαριστω πολυ
η φωτο ειναι απο ταξιδι
και γω παοκτσιδικη την πηρα αλλα με τις πλαινες βαλιτσες.η πισω βαλιτσα ηταν επιλογη λογω της κυρας?stef64 έγραψε:http://img248.imageshack.us/img248/8012/dscn00991.jpgstef64 έγραψε:Vvag έγραψε:
η φωτο ειναι απο ταξιδι
Τα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 111682 θέματα σε 5220 θέματα
Τα μέλη μας είναι συνολικά 908
Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η aramis
12 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 12 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 201, στις 07.04.17 12:36