από Hlias Την / Το 24.09.10 15:35
Παιδια πραγματικα ειστε και οι πρωτοι δεν περιμενα τοσες απαντησεις..
Ο φυσικός έγραψε:Καλώς τον καψούρη τον Ηλία.
Η παρέα είναι γεμάτη ανιαρούς τύπους αλλά τι να κάνουμε;
Θα μας έρθεις στη λίμνη Πλαστήρα;
για λιμνη Πλαστηρα δεν το βλεπω να προλαβαινω να οργανωθω (τα χρηματα που λεγαμε...)
Παναγιώτης Κ. έγραψε:kortomalteze έγραψε:Μόνο πρόσεξε, μη σε κοροϊδέψει κανείς και πάρεις μπιφτέκι, το καλό να ζητήσεις, το γραναζωτό...............
στην αρχη ψαρωσα με αυτα που λεγατε ολοι, γραναζωτο κλπ... και ελεγα τι λεν αυτοι
θα αρχισω να ψαχνω εδω μεσα για ολες τις πληροφοριες που πρεπει να γνωριζω για την ΄΄Βεφα΄΄
ειτε την παρω ειτε οχι..Καλως το παλικαρι ,αν ειναι να παρεις vfr να παρεις γραναζωτο ,ειναι πιο φτηνο απο τα καινουρια και πιο αξιοπιστο φυσικα
εγώ να σου προτείνω να πάρεις BMW 1200GS που βγήκε καλύτερο στο all around test του MCN...
μην τους ακούς Ηλία...θέλουν να σε βάλουν στην πρίζα να πάρεις γραναζωτό, για να πουλήσουν το δικό τους...και να πάρουν VTec...
Οι παλιοχαρακτήρες που λέγαμε.......................

ναι ναι του εκοψα ηδη... αλητες παιδι μου τι ψαχνεις..
ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ έγραψε:Καλοσορισες Ηλια στιν παρεαμας η μηχανη δεν εχει σημασια ειναι απλα η αφορμη η ουσια ειναι οι ανθρωποι.
οσο αφορα την ομορφιασου αυτο θα το κρινω εγω πρισοπικα αν φισικα μου το επιτρεψει ο Βαγγελεις.
Θα περασεις καλα στην παρεαμας.Την Δευτερα θα σθναντηθουμαι ολοι στην ΣΥΜΟΦΕ αν θε να μας γνορισεις ραντεβου στον ΑΓ.ΤΡΥΦΩΝΑ κατο απο το σπιτισου.
Για λεπτομεριες θα σου στιλω ΠΜ.
ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΣ ΑΠΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.
ποιος Βαγγελης ωρε;.. βλεπω εισαι γειτονας μου εσυ..
easy rider έγραψε:Καλως ορισες !!!!!!!!!!!!!
Καλως μα βρηκες !!!!!!!!
Καλως σε βρηκαμε κλπ κλπ κλπ !!!!!!!!!!!
Παντα ορθιος με πολλα πολλα χλμ
αααααα και κατι ακομα φιλε Ηλια
ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΑΦΡΙΚΑΝΟΑΦΡΙΚΑΝΟΣ έγραψε:οσο αφορα την ομορφιασου αυτο θα το κρινω εγω πρισοπικα
Δεν εχω σκοπο να σου πω πιο VFR να παρεις αν παρεις γιατι ειναι δεδομενο οτι θα παρεις VTEC (ειναι μονοδρομος)
και φυσικα στο καλυτεροτερο χρωμα
Πιο ειναι αυτο ;;;;;;;
Το
ΚΟΚΚΙΝΟ (μονοδρομος Νο2)
χαχαχαχ κοιτα που ακομα δεν μπηκα και θελει να μου πασαρει το μοτορι του
ΗΛΙΑΣ έγραψε: 
εγω ανεμε βαγγελη ειμαι παντα ο ΗΛΙΑΣ με μεγαλα,ετσι.και το εχω εγω πρωτος ,ειναι δικο μου
που ειναι η ΣΥΜΟΦΕ για δωστε πληροφοριες, Α οσο για το ΄΄ ΗΛΙΑΣ΄΄ να ξερεις πως οπου Ηλιας και μαλαμα...
Καλως σας βρηκα Νικο

οντως μουρλοκομεια αρκετα βλεπω εδω μεσα αλλα γουσταρω.. πραγματικα μπηκα να δω αν εχει απανησει κανενας αλλος σε αυτο το θεμα... και εκτος απο το 1ο σοκ ου επαθα με τον αριθμο των απαντησεων... με κανατε και πεθανα στα γελια..
ΣΑΣ ΠΑΩ (που ειπε και ενας συγχωρεμενος..αρχιεπισκοπος) ετσι να ειστε παντα ολοι με το χαμογελο και τον χαβαλε