DoctorAbo έγραψε:νο πρόμπλεμ Μαν![]()
babis έγραψε:DoctorAbo έγραψε:νο πρόμπλεμ Μαν![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Roberto_Diavolo έγραψε:Είναι υποχρεωτικό πλέον?
Roberto_Diavolo έγραψε:Την κάτσαμε...κανένα κονέ έχουμε να περάσω χωρίς να εμφανιστώ...?
Είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι εκεί.
Θα τους στείλω μια μαγγίορικη, με φόντο τα λειβάδια.babis έγραψε:Roberto_Diavolo έγραψε:Την κάτσαμε...κανένα κονέ έχουμε να περάσω χωρίς να εμφανιστώ...?
Είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι εκεί.
εχουν σφυξει τα πραγματα αρκετα. μεχρι και φωτο την μοτοσικλετα παιρνουν και την στελνουν στο υπουργειο.Αλλα στην ελλαδα ημαστε. ολα γινοντε![]()
Με ελληνικές πινακίδες, πολύ χλωμό να με δεχθούν.DENTOCOP έγραψε:Πέρασέ την εκεί,θα σου πουν τίποτα οι εδώ???
laume έγραψε:εεεεεεεμ....κι εγώ που δεν είχα ακούσει ότι είχε γίνει υποχρεωτικό τι κάνω???
παίζει να μου σκάσουν πρόστιμο αν το κανονίσω από βδομάδα???![]()
και γενικότερα... τι παίζει εκεί???
VEFALIFT έγραψε:laume έγραψε:εεεεεεεμ....κι εγώ που δεν είχα ακούσει ότι είχε γίνει υποχρεωτικό τι κάνω???
παίζει να μου σκάσουν πρόστιμο αν το κανονίσω από βδομάδα???![]()
και γενικότερα... τι παίζει εκεί???
Ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας έχεις μετά το 1999 . . . ;
Αν είναι μετά, περνάς το 2013, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση !![]()
babis έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ................ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ 35 ΕΥΡΩ.
![]()
Παναγιώτης Κ. έγραψε:babis έγραψε:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΕΣ................ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ 35 ΕΥΡΩ.
![]()
Ακριβά.
Στην Καβάλα το κόστος είναι 29 €. Για τους Θεσσαλονικείς υπάρχει προσφορά στο ΜΥΒΙΚΕ στα 20€. (http://www.mybike.gr/topic/61747).
....................ermis έγραψε:Εγώ πέρασα ΚΤΕΟ πριν 10 μήνες με τις εξατμίσεις τις LASER χωρίς του σιγαστήρες, κανένα πρόβλημα...
Caracal έγραψε:Στην πρωτεύουσα πάντως, το κόστος στο MrKteo είναι 20 ευρώ.
http://www.mrkteo.gr/index.php?page=19
ermis έγραψε:Εγώ πέρασα ΚΤΕΟ πριν 10 μήνες με τις εξατμίσεις τις LASER χωρίς του σιγαστήρες, κανένα πρόβλημα...
Τα μέλη μας έχουν δημοσιεύσει συνολικά 111682 θέματα σε 5220 θέματα
Τα μέλη μας είναι συνολικά 908
Το νέο μέλος στις συζητήσεις μας είναι ο/η aramis
19 χρήστες είναι συνδεδεμένοι αυτήν την στιγμή:: 0 μέλη, 0 μη ορατοί και 19 επισκέπτες
Κανένας
Περισσότεροι χρήστες υπό σύνδεση 201, στις 07.04.17 12:36