Το μήνυμα είναι πιο πολύ για την γνωριμία και κατά δεύτερον για τις απόψεις-συμβουλές σας. Παναγιώτης το όνομά μου και εξ' ου το "PNS".
Αυτή τη στιγμή είμαι "παιδί της BMW", έχοντας ένα μονοκύλινδρο που το έδωσα και πλέον κυκλοφορώ με το μαστόδοντο R1150GS '03. Καταπληκτική μηχανή στα όλα της και ειδικά στην κατηγορία της, αλλά δε θα μπω σε λοιπές λεπτομέρειες καθόσον το thread δεν αφορά τις προσωπικές μου απόψεις για την νυν μοτ/τα μου. Ο προβληματισμός μου είναι πως ενώ είμαι ευχαριστημένος γενικά και ειδικά από τη μηχανή, ΔΕΝ ΜΕ ΔΙΕΓΕΙΡΕΙ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ. Και για να μην παρεξηγηθώ... Το απωθημένο μου και η κατηγορία που πάντα αγαπούσα είναι τα sport-touring. Καλή ώρα όπως το VFR. Πλέον πιστεύω πως έχει έρθει η ώρα να δώσω την μπέμπα, πιο πολύ για πρακτικούς λόγους (είμαι 1.73 και με δυσκολεύει ΜΟΝΟ στις επιτόπιες μανούβρες) και μετά για το συναισθηματικό κομμάτι. Να είμαι ειλικρινής, δεν έχω καψούρα με το VFR, αλλά μου αρέσει πολύ ως μοτ/τα οπτικά και ως κατηγορία. Το θεωρώ ίσως χρυσή τομή για τους ελληνικούς δρόμους.
Σκοπός μου είναι λίγες μετακινήσεις εντός Αθήνας και αρκετές βόλτες-ταξίδια σε εθνική ή επαρχιακούς δρόμους. Η μπέμπα στα επαρχιακά κομμάτια πάει εξαιρετικά και δαιμονισμένα αν το θελήσω, αλλά στην Ε.Ο. μου σπάει τα νεύρα που δεν μπορώ να καταπιώ χιλιόμετρα. Αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος που θέλω να αλλάξω μοτ/τα.
Η ερώτησή μου λοιπόν για να μη σας κουράζω... Προφανώς η μετάβαση από τη μία κατηγορία στην άλλη αξίζει για τα θέλω μου και το γνωρίζω πολύ καλά. Θέλω όμως τη γνώμη σας σχετικά με το VFR800 Vtec. Έχω βρει μοτ/τα σε γνωστό έμπορο της Αθήνας που κάνει μάλλον ανταλλαγή με τη δικιά μου. Είναι μοντ. '09 με fairing "Rothmans"

Δυνατά σημεία της μοτ/τας καθώς και αδυναμίες, εάν είναι εφικτό να ειπωθούν εδώ.
Επιπλέον, τι συμβαίνει από τεχνική υποστήριξη στην Αθήνα για το συγκεκριμένο μοντέλο? Εύκολο στη συντήρηση και στην εύρεση ανταλλακτικών? Και ότι άλλο μου πείτε είναι καλοδεχούμενο...
Η λογική λέει να κρατήσω το GS, αλλά η καρδιά φωνάζει Sport-Touring. Δεν ξέρω αν θα το μετνοιώσω αργότερα...
Όπως και να 'χει, συγγνώμη για το "σεντόνι" και ευχαριστώ προκαταβολικά για τον χρόνο σας...
Υ.Γ.: Στη συγκεκριμένη μοτ/τα, απλά έκατσα και κούμπωσα. Δεν την οδήγησα για να έχω άποψη...